Goemans Makelaars in AssurantiënKlik om onze app te openenOpenen

Digitale formulieren - Particuliere relaties

Onder bepaalde voorwaarden kunt u hier een voorlopige dekking aanvragen voor uw motorvoertuig. Binnen een paar dagen na de aanvraag van de voorlopige dekking, krijgt u bericht van ons of uw verzekering is overgezet naar een definitieve verzekering.

Start de aanvraag

Het gemak dient de mens! Met dit formulier kunt u ons kantoor/verzekeraar machtigen om premies automatisch van uw rekening af te schrijven. Goed om te weten dat u iedere betaling binnen 8 weken kunt laten terugboeken!

Start met invullen

Wilt u uw verzekeringen overzetten naar Goemans Makelaars in Assurantiën? Met een intermediairwijziging kunt u elders lopende verzekeringen door ons kantoor laten overnemen en beheren.

Start formulier

Dit formulier is bestemd voor met name nieuwe relaties van ons kantoor! Om u optimaal te kunnen informeren en adviseren is het noodzakelijk dat wij goed op de hoogte zijn van uw situatie. Wie bent u, wat doet u, waar heeft u behoefte aan en hoe kunnen wij u vérder helpen. 

Start met invullen

Van harte gefeliciteerd met de komst van de nieuwe wereldburger. Met dit formulier geeft u ons kantoor alle informatie die wij nodig hebben om uw verzekeringenpakket aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan uw aansprakelijkheids-, inboedel- en/of zorgverzekering.

Start formulier

 

Wij wensen u veel sterkte met uw verlies en zullen uw melding van overlijden direct in behandeling nemen. 

Start formulier

Met behulp van dit mutatieformulier kunt u een of meerdere wijzigingen aan ons kantoor doorgeven. Denk aan bijvoorbeeld wijziging woonadres, bankrekeningnummer of ieder andere wijziging die van belang is.

Start formulier

 

U heeft een verzekering afgesloten en daarna kijkt u er niet meer naar om. Het gaat u natuurlijk hoofdzakelijk over het afdekken van het risico. Toch verandert er in de tussentijd vaak een hoop aan een verzekering. Denk daarbij aan de dekkingen, de premie en de voorwaarden. Het is dus wel slim om zo nu en dan ook uw autopolis te laten controleren.

Start de scan

 

De premies van overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) zijn de afgelopen jaren (fors) gedaald. Het heeft dus zin om na te gaan of overstappen/oversluiten zin heeft. Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan of uw huidige ORV nog wel past. Kan het beter? Tegen een lagere premie wellicht? 

Start de scan

 

Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan wat er eventueel is gewijzigd (of op korte termijn gaat wijzigen) in uw huidige situatie. De onderwerpen die kort worden besproken zijn 'Gezin - Woning - Hypotheek - Werk & Inkomen'. Naar aanleiding van uw antwoorden wordt ons eerder afgegeven advies opnieuw beoordeeld en met u doorgenomen.

Start de scan

U heeft een reisverzekering afgesloten en daarna kijkt u er niet meer naar om. Het gaat u natuurlijk hoofdzakelijk over het afdekken van het risico. Toch verandert er in de tussentijd vaak een hoop aan een verzekering. Denk daarbij aan de dekkingen, de premie en de voorwaarden. Het is dus wel slim om zo nu en dan ook uw reis- e/o annuleringsverzekering te laten controleren.

Start de scan

 

Een begrafenis of crematie kost flink wat geld. Sommige mensen hebben daarvoor een spaarpotje, bij anderen komt het op de nabestaanden aan. Maar wil u hen met de kosten opzadelen? Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan of u de kosten van uw uitvaart afdoende heeft afgedekt of dat u nog iets wilt wijzigen. Kan het beter? Tegen een lagere premie wellicht? 

Start de scan

 

Veilig bestanden uitwisselen met uw relaties. Privacy speelt online een belangrijke rol. Of: dat zou het moeten doen. Voor het veilig versturen van bestanden zijn e-mail en USB-sticks geen geschikt middel met datalekken in het achterhoofd. Grote bestanden kunnen daarnaast een obstakel zijn. Met SafeDownload wisselt u veilig bestanden uit met uw relaties en andersom. AVG proof!

Start met Safe Download & Upload