Post van Goemans Makelaars in Assurantiën

Hoe het werkt?

Nadat u bent ingelogd kunt u:

  • documenten inzien en downloaden,
  • zelf kiezen of u de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen,
  • gemakkelijk betalen via iDEAL en
  • per e-mail verstuurde documenten nog één jaar lang inzien en downloaden.

Postverzending via Postex

Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om de service voor u te verbeteren, maatwerk te leveren en tegelijkertijd milieubewuster te werken. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u de post ontvangt, zoals u dat wilt. Digitaal of fysiek, wij leveren maatwerk. Daarom bieden wij u deze oplossing. We doen dit in nauwe samenwerking met Postex, een innovatief bedrijf dat deze dienstverlening al jaren aanbiedt.

iDEAL-betaalservice

Maakt u geen gebruik van automatische overschrijving, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw facturen via iDEAL te betalen. U ontvangt dan een bericht van ons met een PTX-code waarmee u direct via deze pagina kunt betalen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Alle betaalgegevens zijn voor u klaargezet.

Vragen of code kwijt?

Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn. Twijfelt u aan de echtheid van de poststukken, of heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Het kan ook voorkomen dat uw code is verlopen of dat u per ongeluk de brief met de code kwijt bent geraakt. Neem ook dan contact met ons op, samen lossen we dit op.