Financieel en deskundig advies bij het verduurzamen van uw woning

Waar kunnen wij u bij helpen?


Goemans Makelaars in Assurantiën regelt alle financiele zaken rondom de verduurzaming

Wij helpen u graag met de financiering van uw verduurzamingswensen. Geld lenen voor energiebesparende maatregelen kan op de volgende manieren:

 • Hypotheek
 • Energiebespaarlening (voor bestaande bouw, nieuwbouw en VvE’s)
 • Groene leningen
 • Duurzame Monumenten-Lening
 • Duurzaamheidslening

Verschillende hypotheekverstrekkers bieden de mogelijkheid energiebesparende maatregelen mee te financieren in de hypotheek; huizenkopers die willen verduurzamen, kunnen tot 106% van de woningwaarde lenen. 

Onze duurzaamheidspartner [duurzaamheidspartner] regelt de uitvoering

Bent u op zoek naar een duurzamere woning?  Onze partner [duurzaamheidspartner]helpt u bij het verduurzamen van uw huis. Zij begrijpen dat duurzaamheid niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee en levenskwaliteit.

[duurzaamheidspartner] is onze partner die klaar staat om u te begeleiden en te informeren over alle opties en  maatregelen  zodat u de juiste keuzes kunt maken. Samen werken we aan het realiseren van uw persoonlijke doelstellingen. [duurzaamheidspartner] neemt graag de volledige verantwoordelijkheid voor de uitvoering en begeleiding van alle duurzame installaties in uw huis.

Nadat de financiering is geregeld en u akkoord gaat met de uitgebrachte offertes gaat het projectteam van [duurzaamheidspartner] voor u aan de slag. Niet onbelangrijk: wij helpen u bij het aanvragen van alle beschikbare ISDE-subsidies.

Goemans Makelaars in Assurantiën gaat u helpen met verduurzamen!


In de afgelopen tijd hebben we gemerkt dat steeds meer relaties van ons kantoor interesse hebben om iets goed te doen voor het milieu; om Nederland samen een stukje groener te maken. Voor veel mensen is het echter nog een grote stap om echt actie te ondernemen, want daar komt een hoop uitzoekwerk en vaak een behoorlijke investering bij kijken.

Krijg persoonlijk advies

Wilt u energie besparen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Of wilt u advies voor uw huis? Neem dan contact op met onze duurzaamheidsadviseur.

Samen met onze duurzaamheidspartner [duurzaamheidspartner] gaan wij gaan deze drempel wegnemen door u het uitzoekwerk uit handen te nemen en door te laten zien dat de investering vaak lager is dan verwacht.

Het past goed bij onze huidige diensten omdat we onze klanten hiermee een extra mogelijkheid bieden om te besparen, zonder dat u hier zelf moeite voor hoeft te doen.

Zonnepanelen, isolatie en laadpalen zijn niet alleen goed voor onze aarde, maar ook voor uw portemonnee. Zelf groene stroom opwekken met zonnepanelen op uw dak zorgt namelijk voor een aanzienlijke besparing op de energierekening. Datzelfde geldt ook voor isolatie.

Met een goed geïsoleerd huis blijven uw stookkosten laag. En wilt u elektrisch rijden? Dan is een laadpaal voor de deur een slimme keuze.

Heeft u belangstelling voor een duurzaamheidsadvies?


Voor slechts € 99,00 krijgt u een zeer uitgebreid advies:

 • Onafhankelijk en betrouwbaar
 • We bezoeken u altijd thuis
 • Opname- en inventarisatiegesprek
 • Uitgebreid duurzaamheidsrapport
 • Inschatting nieuw energielabel
 • Doornemen rapport en offertes

Indien u belangstelling heeft voor het verduurzamen van uw woning, vul dan onderstaand formulier verder in! Wij nemen dan op korte termijn contact met u op voor het maken van een afspraak.