Slimme formulieren

Voor onze hypotheek relaties

Het afsluiten van een passende hypotheek is voor iedere starter weer anders. Uw financiële situatie, (woon)wensen en toekomstplannen, maar ook wet- en regelgeving spelen hier een grote rol in. Een persoonlijke inventarisatie geeft inzicht op vormt de basis voor een goed doordacht hypotheekadvies.

Check hoe u ervoor staat met uw aflossingsvrije hypotheek. Met de uitkomst van de scan kunnen we nagaan of een vervolgactie zinvol is. Vooral als u een veel lager inkomen verwacht of als u een hoge hypotheek heeft ten opzichte van de waarde van de woning!

Met deze hypotheekscan wil ons kantoor wil nagaan of uw huidige hypotheekconstructie nog wel past. Kan het beter? Tegen een lagere rente? Met lagere woonlasten?

Door middel van een uniforme verbouwingsspecificatie is het mogelijk om de taxateur goed te informeren over de verbouwing die u van plan bent om uit te gaan voeren. Op die manier kan er een taxatierapport worden aangevraagd met een bijbehorende marktwaarde voor en na verbouwing. Deze waarde is nodig voor een goed hypotheekadvies en om een bouwdepot aan te kunnen vragen.

Veilig bestanden uitwisselen met uw relaties. Privacy speelt online een belangrijke rol. Of: dat zou het moeten doen. Voor het veilig versturen van bestanden zijn e-mail en USB-sticks geen geschikt middel met datalekken in het achterhoofd. Grote bestanden kunnen daarnaast een obstakel zijn. Met SafeDownload wisselt u veilig bestanden uit met uw relaties en andersom. AVG proof!

Login of registreer!